Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Slavlje Phelpsa u Disneylandu

Olimpijski rekorder Michael Phelps nakon završetka Olimpijskih igara najtraženiji je sportaš u Americi. Događaji njemu u čast samo se redaju, a on je za svoju američku premijeru izabrao njemu najdraži - posjet Disneylandu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phelps je za svoje prvo pojavljivanje u Americi nakon osvajanja 8 olimpijskih zalta izabrao Diznilend, a tamo je već gostovao i 2004. nakon Olimpijskih igara u Ateni, no ovoga je puta oko njega bila prava navijačka histerija. Kada se osvajač 8 zlatnih medalja iz Pekinga, pojavio u kabrioletu zajedno s Mikijem Mauseom, počela je strka, vriska i škljocanje fotoaparata. U svoje trenizima ispunjene dane Phelps je tako uspio ugurati navijače, dizni svijet, a najavljuje i knjigu o svom putu do Olimpijske povijesti i kaže uživa u svakom trenutku života.

''Kada vidim izraze na licima ljudi, kada vidim uzbuđenje kod djece, koja satima mašu slikama, kada čujem njihov vrisak.Ovo je stvarno nešto posebno i ovo mi je svojevrsni prvi doček u Americi, jer niša prije nije bilo slično ovome,'' priznao je legendarni plivač.

A sa slavom dolaze i žene, pa je Phelps ruku pod ruku s Mini prošetao parkom.

''Mislim da moj primjer pokazuje da je sve moguće - napraviti ono što sam ja napravio, ali zapravo je najveća i najvažnija stvar što sam cijelo vrijeme vjerovao u to i nikada nisam odustao.''

Sljedeći Phelpsov izazov je gostovanje kod planetarno poznate Oprah Winfrey.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider