Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Novi obračun Vlašić i Hellebaut, te nastup Usaina Bolta poslastice mitinga u Zurichu

Svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja Blanka Vlašić sutra u 19,45 sati na mitingu Zlatne lige u Zuerichu nastavlja borbu za "jack pot" od milijun dolara. Uz Blanku, u utrci za "jack pot" je ostala još samo olimpijska pobjednica na 800m Kenijka Pamela Jelimo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Zurich dolaze sve najbolje. Uz Blanku Vlašić, tu će biti olimpijska prvakinja Belgijanka Tia Hellebaut, Ruskinja Ana Čičerova, koja je uzela broncu u Pekingu, te ostale finalistice Olimpijskih igara - Jelena Slesarenko (RUS), Vita Palamar (UKR), Chaunte Howard (SAD), Ruth Beitia (ŠPA), Ariane Friedrich (NJE) i Emma Green (ŠVE).

U inozemnim medijima miting u Zurichu se najavljuje kao ponovni obračun Blanke Vlašić i Tiae Hellebaut, dok će druga poslastica večeri biti nastup trostrukog olimpijskog pobjednika Usaina Bolta na 100 metara.

U Pekingu je Hellebaut prekinula pobjednički niz Blanke Vlašić, koja je upisala 34 uzastopne pobjede. Prije Pekinga, posljednji poraz Blanka je doživjela 15. lipnja prošle godine, kada je bila druga na mitingu Zlatne lige u Oslu, iza Ruskinje Jelene Slesarenko.

Nakon Zuericha, Blanku očekuje još jedan miting Zlatne lige, 5. rujna u Bruxellesu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider