Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Hrvatska poražena u polufinalu od Crne Gore

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije se uspjela plasirati u finale Europskog prvenstva u Malagi, u polufinalnom dvoboju naši su reprezentativci izgubili od Crne Gore sa 7-9 (2-1, 2-3, 2-2, 1-3).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon teške pobjede u skupini, hrvatski vaterpolisti nisu još jednom uspjeli svladati odličnu reprezentaciju Crne Gore koja je na ovo EP stigla izuzetno motivirana jer joj je ovo prvo veliko natjecanje na kojemu nastupa samostalno.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u drugoj četvrtini kada je Šćepanović obranio udarac Jokovića u protunapadu za 5-3, a odmah u rekontri Mlađan Janović izjednačio je na 4-4. U završnici druge i početkom treće četvrtine Hrvatska 12 minuta nije postigla pogodak, a Crna Gora je zahvaljujući dva pogotka Gojkovića iz daljine održavala kontrolu rezultata.

U posljednjih osam minuta Crnogorci su potpuno dominirali bazenom i zasluženo se plasirali u nedjeljni finale u kojemu će igrati protiv pobjednika dvoboja Mađarska - Srbija (21 sat). Hrvatska će u 19.30 igrati za brončano odličje protiv poražene reprezentacije iz drugog polufinala.

HRVATSKA: Vićan, Burić, Bušlje, Vrdoljak 1, Kunac 1, Joković, Smodlaka, Đogaš 1, Marković 1, Barač 1, Hinić, Bošković 1, S. Sukno
CRNA GORA: Radić, Brguljan, Pasković, Vukčević, N. Janović 1, Tičić, M. Janović 3, Uskoković, Ivović 1, Zloković 2, Gojković 2, Jokić, Šćepanovi
SUCI: Stavridis (Grčka) i Kratochvil (Slovačka)
PETERCI: Hrvatska 1 (1), Crna Gora -
REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Hrvatska 15 (5), Crna Gora 13 (4)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider