Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

EP: Bošković u zadnjoj sekundi donio pobjedu!

Hrvatski vaterpolisti teškom su mukom pobijedili Crnu Goru rezultatom 7:6, u svojoj trećoj utakmici na Europskom prvenstvu. Pobjednički pogodak zabio je Miho Bošković iz peterca u posljednjoj sekundi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rudićevi izabranici dobro su započeli utakmicu i do poluvremena je već bilo 4:0 za Hrvatsku. Obrana je igrala perfektno, a Crnogorci nisu nikako uspjevali zabiti. Ipak, u drugom dijelu crnogorski vaterpolisti zaigrali su fenomenalno, kao da su oni aktualni svjetski prvaci, a ne naši. Preokrenuli su dvoboj i poveli 5:4.

U četvrtoj četvrtini vodila se žestoka borba, a u posljednjoj minuti rezultat je bio 6:6. Na kraju utakmice prava drama: deset sekundi prije kraja Crna Gora je zabila, ali gol je poništen zbog isteka vremena. 

Iskusni Rudić je pozvao minutu odmora zbog organizacije zadnjeg napada. Naš napad za pobjedu naizgled je bio propao, ali sudac je vidio prekršaj nad Hinićem i sekundu prije kraja dosudio je peterac. Miho Bošković bez većih ga je problema pretvorio u pobjedu, koja bi nam trebala osigurati drugo mjesto u skupini i lakšeg protivnika u četvrtfinalu.

Europsko prvenstvo nastavlja se već sutra, a Hrvatska će protiv slabe Slovačke pokušati doći do nove pobjede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider