Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Vučević: 'Dinamo je poljuljan zbog nas'

Hajduk trener Goran Vučević s puno optimizma iščekuje sutrašnji dvoboj protiv Intera iz Zaprešića, nakon kojeg bi se Splićani mogli izjednačiti s Dinamom na vrhu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Poljudu se sutra očekuje uzbudljiva utakmica i mnogo ljudi na tribinama, jer se euforija nakon Dinamova kiksa u Koprivnici još pojačala. 

'Nerealna euforija vlada Splitom, volio bih da je malo tiše, da se sve to ne odrazi na igrače,' izjavio Vučević, a prenosi Glas Dalmacije.

'Mislim da je Dinamo odigrao vrlo čudno, a glavni razlog njihove krize je činjenica da su poljuljani nakon poraza od nas. Tamo očito nešto ne funkcionira kako bi trebalo. Imaju odličnog trenera, neloše igrače, ali nešto ne štima. Igrali su loše i protiv Intera, Zadra i Croatije, no tada su slavili. S obzirom na raspored koji im je vrlo težak, volio bih im sada uteći,' hrabro  je najavio Hajdukov trener, koji bi se sutra nakon eventualne pobjede nad Interom izjednačio na vrhu upravo s Dinamom.

'Teška će to biti utakmica, ali mi smo favoriti! Bit će puno ljudi, Inter postiže mnogo golova, ali nije me strah!

Hajduku bi ova vrlo važna pobjeda bila peta prvenstvena u nizu i povratak na sam vrh, gdje nisu bili već jako jako dugo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider