Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Više gladni nego siti: Capello izgladnjuje engleske reprezentativce

Fabio Capello, 62-godišnji izbornik engleske nogometne reprezentacije, uveo je novi u svlačionicu - igrači ne smiju ništa jesti osam sati nakon završetka treninga, piše The Sun.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Capello je, čini se, jako nezadovoljan formom, tj. fizičkom spremom svojih igrača koju su pokazali u slabašnoj izvedbi protiv Češke te je odlučio 'poslati' ih na dijetu.

- Igrači se žale na vrtoglavicu nakon treninga, jedu stvarno malo. Prije su redovito uzimali ugljikohidrate da izdrže fizičke napore, a sada su im dozvoljene samo zobene pahuljice i malo tosta, kaže jedan izvor u reprezentaciji.

- Došlo je do toga da pojedini igrači doslovno krijumčare čokoladu i slične stvari u svoje hotelske sobe, tvrdi isti izvor.

Prema tim informacijama, Riju Ferdinandu je doslovno pozlilo na treningu te je povraćao, a kasnije se u svlačionici previjao od bolova u želucu.

- Njihov organizam naprosto nije navikao na takav režim i tijelo to teško podnosi, kaže isti izvor te dodaje da se bune između sebe i unutar hotelskih soba, ali Capellu se nitko ništa ne usuđuje reći jer svi znaju da se radi o nepopustljivom treneru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider