Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

VIDEO: Bizaran gol koji je samo sudac vidio

Na utakmici engleske Championship lige, između Watforda i Readinga, sudac Stuart Atwell priznao je iz nepoznatih razloga gol Readinga, iako lopta nije bila ni blizu prelaska preko gol crte.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Druga po snazi engleska liga doživjela je neviđenu bizarnost, kada je sudac priznao gol koji apsolutno nije postojao. Riječ je o jednoj od najsmješnijih sudačkih odluka, a karijera suca Stuarta Atwella mogla bi trpiti zbog ove pogreške.

Incident se dogodio u 13. minuti, kada je jedna lopta šetala po kaznenom prostoru domaćeg Watforda, da bi na kraju Andre Bikey glavom uzdrmao vratnicu, nakon čega se mogao čuti sudački zvižduk. Svi igrači i navijači su mislili kako se radi o prekršaju u napadu ili zaleđu, no sudac je pokazao na centar, što je toliko iznerviralo domaćeg trenera Boothroyda, da se svađao sa Atwelllom sve dok ga nije poslao na tribine.

Na videu je prilično jasno kako lopta nije bila ni blizu gol linije, a Atwell se branio izjavom da mu je pomoćni sudac signalizirao da je pao gol. 

Prema prvim reakcijama sudačke federacije Engleske, Atwell bi mogao proći nekažnjeno, jer ne smatraju da je to namjerno napravio. No, nakon ovakvog blamiranja teško da će ga ikad pozvati da sudi u Premier ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider