Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Van Nistelrooy u sudačkoj nadokandi presudio Betisu

Real Madrid ubilježio je novu vrijednu pobjedu u španjolskoj Primeri, na neugodnom gostovanju kod Betisa. Do pobjede su Madrižani došli tek u 92. minuti, golom Ruuda Van Nistelrooya.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Schusterov Real pobijedio je večeras Betis u stilu prošlogodišnje sezone, kada su na jedvite jade čupali bodove u gotovo svakoj utakmici, i onda na kraju stigli do titule.

U prvom dijelu sve je krenulo normalno za najugledniji europski klub. Gabriel Heinze glavom je u 19. minuti donio prednost gostima, i taj je rezultat ostao nepromijenjen do poluvremena.

No, u drugom prava drama. Sudac je u 52. minuti dosudio Betisu kazneni udarac, kojeg je Sergio Garcia pretvorio u pogodak, a još je i isključen madridski branič Marcelo.

Tko bi rekao da će taj isti Sergio Garcia postati tragičar, jer je u samoj završnici i on pocrvenio, pa se brojčana prednost domaćina istopila. To je u velikom stilu iskoristio Ruud Van Nistelrooy, koji je golom u 92. minuti donio pobjedu Schusterovoj ekipi i važna tri boda u borbi za naslov.

Tri boda na gostovanju je osvojio i vodeći Villareal. Protiv slabašnog Sportinga iz Gijona 'Žuta podmornica' došla je do pobjede golom 21-godišnjeg Giuseppea Rossija u 65. minuti.

Večeras još igraju Espanyol i Barcelona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider