Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Van der Vaart: ''S Realom ću osvojiti Ligu prvaka!''

Nizozemski veznjak Rafael Van der Vaart oduševljen je nakon što je stigao u Madrid i nada se osvajanju najvećeg klupskog nogometnog trofeja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda su najavljivali dolazak trojice ili četvorice igrača, Nizozemac Rafael van der Vaart po svemu sudeći bit će jedino pojačanje španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida uoči početka nove sezone.

U "Kraljevskom klubu" se još uvijek nadaju kako bi na Santiago Bernabeu mogao završiti i Cristiano Ronaldo, no izgledi za ovaj transfer sve su manji.

"Van der Vaart je odličan igrač, sjajne vizije i talenta. On je veliko pojačanje za naš klub. On je naše prvo pojačanje ovoga ljeta, a gotovo sigurno i posljednje," izjavio je predsjednik Reala Ramon Calderon.

''Borit ću se za mjesto u prvoj postavi, no Real ima mnogo izvrsnih igrača, pa ako i budem startao s klupe, neću se buniti, '' izjavio je Rafael Van der Vaart, koji jedva čeka svoju prvu utakmicu u Realovom dresu.

''Real ima cilj, a to je osvojiti Ligu prvaka. Ja im mogu pomoći, ali za mene je najvažnije da igram.''

Van der Vaart je objasnio i zašto nije igrao na Emirates kupu za svoj HSV protiv Real Madrida. Tvrdi da se čuvao od ozljeda.

''Svi ste vidjeli što se dogodilo Wesleyu Sneijderu. Takve stvari su moguće, čak i na prijateljskim utakmicama.''

Nizozemcu slijedi razdoblje dokazivanja pred trenerom Schusterom, nakon kojeg bi trebao postati jedan od ključnih veznih igrača Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider