Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Trapattoni prezadovoljan bodom u Podgorici

Izbornik nogometne reprezentacije Irske Giovanni Trapattoni bio je presretan odigranom 'nulom' u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo odigranoj na užarenom stadionu Pod Goricom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jučerašnji remi, koji je završio bez golova, drugi je neodlučeni rezultat Crne Gore na svom terenu u prve dvije službene utakmice te zemlje. Utakmica protiv Bugarske prošle subote završila je rezultatom 2:2, a ovim su rezultatima Crnogorci poručili kako u Podgorici nitko, pa ni favoriti skupine, ne može računati na sigurna tri boda.

'Nije bilo lako jer Crna gora je igrala kod kuće, a mi smo se morali suočiti s atmosferom i vrućinom. Odigrali smo odličnu, odličnu utakmicu. Čestitam igračima jer su svi igrali dobro', presretan je bio Trap nakon utakmice.

U prvom poluvremenu Crnogorci su bili bolja momčad, no Trapattoni naglašava kako su njegovi igrači u nastavku preuzeli kontrolu.

'Naš je cilj bio kontrolirati igru što nam je i uspjelo. Bili smo dobro organizirani, s jakom obranom koja nije radila previše grešaka.'

'Igrači su u drugom dijelu shvatili što sam im rekao. Shvatili su da možemo lako izgubiti, a da smo bili smireniji mogli smo i pobijediti. Ipak ne mogu očekivati previše od onog što sam vidio', rekao je talijanski trener.

Trapattoni je priznao da je irski vratar Given nekoliko puta spašavao suigrače, no također je spomenuo i nedosuđeni jedanaesterac za njegovu momčad.

'Na terenu nisam bio siguran je li bio kazneni udarac, no na TV snimci se to dobro vidjelo. Ipak, trebamo biti sretni jer ovo je važan rezultat.'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider