Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Štrajk: Robinho odbija igrati za Real Madrid

Nakon što ga nisu pustili da ode iz kluba, brazilski reprezentativni nogometaš Robinho odbija nastupiti u utakmici španjolskog Superkupa, koji Real Madrid igra u nedjelju protiv Valencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Revoltirani Robinho počeo je sa štrajkom. Real ga silom želi zadržati u svojim redovima i ne dopušta mu da pređe na Stamford Bridge, što je Brazilca strašno razljutilo. Prema španjolskoj Marci, 24-godišnji Robinho nije se pojavio na press konferenciji koja se trebala održati danas, a ni ne namjerava putovati s momčadi u Valenciju na prvu utakmicu španjolskog Superkupa u nedjelju.

Sve se to događa samo 24 sata nakon što je predsjednik Reala Ramon Calderon osobno, u razgovoru sa svojim napadačem, odbio Robnihove molbe da ga pusti u Chelsea. Calderon mu je objasnio da ne postoje nikakve šanse da napusti Bernabeu ove sezone. Uslijedilo je Robinhovo odbijanje poslušnosti, koje još uvijek traje.

Prema posljednjim izvještajima iz Španjolske, Real će prodati Robinha samo ako predsjednik Chelseaja Peter Kenyon poveća svoju ponudu na najmanje 40 milijuna funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider