Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Slaven Belupo spreman na novi veliki izazov

U posljednjem kvalifikacijskom kolu za europske nogometne kupove mali koprivnički Slaven Belupo jedini je obranio čast hrvatskog klupskog nogometa. Nakon što su iz Europe izbacili četiri puta skuplji grčki Aris, prekosutra im u goste stiže moćni CSKA iz Moskve, ekipa sedam puta skuplja od koprivničke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjetroviti koprivnički utorak, momčad Slaven Belupa iskoristila je za dva treninga. Nakon povijesnog uspjeha i pobjede protiv grčkog Arisa, uspjeli su doći do 1. kola Kupa UEFE. U Koprivnicu stiže velika i bogata momčad ruskog CSKA,. no koprivnička momčad nije se predala.

''Atmosfera je fenomenalna. Mi smo protiv Arisa prošli dalje baš zbog momčadskog duha i veselimo se novoj velikoj utakmici. Nećemo razočarati Koprivničane protiv CSKA. Igrat ćemo jako borbeno,'' izjavio je Dalibor Poldrugač.

Pod budnim okom trenera Mile Petkovića, koprivnička momčad naparavila je iskorak koji ni bogatijim i razvikanijim hrvatskim klubovima nije pošao za rukom. Svjestan je Petković jačine skupocjene ruske momčadi, no njegova će momčad pokazati dobar nogomet

''Očekujem da igrači odigraju još jednu korektnu utakmicu. Vjerujem da možemo napraviti iznenađenje. Svaka pobjeda u Koprivnici bi me zadovoljila, ali i ako ne izgubimo. Za nas je ova utakmica veliki sportski izazov,'' priznao je trener Slavena, Mile Petković.

Majstori na Gradskom stadionu danima užurbano rade. Svi nedostaci do sutra će biti uklonjeni. Na vrhu tribina izgrađene su kućice sa 70 novinarskih mjesta. Ispod tribina se pak proširuju sanitarni čvorovi, asfaltirani su ulazi na stadion. Tri tisuće karata odavno je rasprodano. Podrška s tribina neće izostati, a Petkovićeva momčad svoje navijače ne želi razočarati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider