Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Skoko: San mi je igrati Ligu prvaka s Hajdukom

Josip Skoko konačno je u Hajduku. Nakon višemjesečnih pregovora bivši australski reprezentativac potpisao je dvogodišnji ugovor s Bijelima, a po sezoni će vjerojatno zarađivati oko 300 tisuća eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekadašnji Hajdukov kapetan se nakon osam godina vratio na Poljud. Odmah je pozirao u bijelom dresu, no na travnjaku ga se može očekivati tek u drugoj polovici kolovoza.

"Sigurno da sada treba malo vremena da se uđe u trening, malo u balun, ali mislim da to mogu relativno brzo", optimističan je.

Skoko je s poljudskih tribina pratio prve ovosezonske uspjehe svoje nove momčadi, za koju kaže da je vrlo dobra, ali i da poznaje samo - Tudora. Poslijepodne je krenuo u dvodnevne liječničke preglede. Kada stignu nalazi da je Skoko potpuno zdrav, na snagu će i stupiti danas potpisani ugovor.

"Ja još nisam ništa tu osvojio, te bi volio taj jedan trofej uzeti. Uvijek mi je bio san igrati Ligu prvaka s Hajdukom. To mi je i sada u glavi, ići ćemo prema tome."

Iskusni veznjak je četiri godine živio u Splitu, no nova prilagodba tek ga očekuje...

"Pa je, čudno mi je. Ja sam iz Australije, ovo mi je drugi dom. Ali meni je žena odavde, tako da sam ovdje svako ljeto."

Dolaskom Skoke nije zaključen prijelazni rok na Poljudu. Još uvijek se radi na angažmanu napadača i lijevog bočnog igrača, a danas je odbijena i ponuda iz Turske za Gorana Rubila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider