Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Schumi i Romario odbili zaigrati u Ligi prvaka

Najbolji vozač Formule 1u povijesti Michael Schumacher i Brazilac Romario odbili su ponudu Murate, prvaka San Marina, da zaigraju u prvoj utakmici 1. pretkola nogometne Lige prvaka 15. srpnja, kad Murata ugošćuje švedski Goeteborg.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Romariju je nedavno umro otac, pa nam je poručio da sada nije pravi trenutak da zaigra za nas. Jako nam je žao zbog toga, jer smo bili blizu ostvarenja sna. Nažalost, ni Michael Schumacher neće moći zaigrati", kazao je sportski direktor Murate Denis Casadei, dodavši kako je Romarijev suigrač iz brazilske reprezentacije, 42-godišnji Aldair, potvrdio nastup protiv Goeteborga.

Aldair je i prošle sezone igrao za Muratu u pretkolu Lige prvaka. Murata je dvije godine uzastopce osvojila kup i prvenstvo San Marina.

39-godišnji Michael Schumacher, koji živi u Švicarskoj, strastveni je nogometaš i često nastupa za lokalnog trećeligaša FC Echichens.

42-godišnji Romario, najbolji igrač SP-a 1994., u travnju je okončao bogatu igračku karijeru u kojoj je, prema svojoj računici, zabio više od 1000 golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider