Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet

Ruski predsjednik pohvalio nogometnu reprezentaciju, navijači ubijali tugu u alkoholu

Ruski predsjednik Dmitirij Medvedev izjavio je da nema razloga za razočaranje nakon što je Rusija zaustavljena u polufinalu Europskog nogometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Naša reprezentacija odlično je igrala na EP-u. Dugo smo čekali da nacionalna momčad pokaže dobre igre na velikim natjecanjima i sada smo napokon mogli uživati u lijepom nogometu. Nadam se da ćemo i u budućnosti svjedočiti dobrim igrama naše reprezentacije", kazao je predsjednik Medvedev, koji je sudjelovao na "summitu" Rusija-EU u sibirskom gradu Hanti Mansijsk.

Ruski predsjednik je najavio da će u Kremlju upriličiti prijem za reprezentativce. 


U Moskvi nakon poraza 200 privedenih

Nakon polufinalnog poraza ruske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu u Moskvi nisu zabilježeni veći navijački izgredi. Ipak, čak je 200 navijača privedeno, a policija navodi kao su oni sudjelovali u nekoliko manjih incidenata.

Moskovska policija je izvijestila kako je jedna skupina razočaranih ruskih navijača provalila u kiosk da bi se domogla alkoholnih pića. Naime, moskovske su vlasti zabranile prodaju alkohola na dan utakmice.

Španjolska je u polufinalu svladala Rusiju sa 3:0, a pogotke su postigli Xavi (50), Guiza (73) i Silva (82). Španjolska će u finalu igrati protiv Njemačke koja je u srijedu pobijedila Tursku 3:2. Finalni susret na rasporedu je u nedjelju u Beču.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider