Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ronaldov vozni park: Nekoć Seat Ibiza, danas Ferrari, Porsche...

Veliki zaljubljenik u automobile, nogometaš Cristiano Ronaldo, kupio je novi motor vrijedan 140 tisuća funti za svoj Bentley, a dosad je ukupno potrošio 2 milijuna funti samo na motore svojih automobila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo u posljednja tri mjeseca, 23-godišnji veznjak Manchestera potrošio je 630 tisuća funti na automoboile – 340 tisuća na novi Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe i 150 tisuća na registracijsku tablicu CR7.

U veljači se stavio na listu čekanja od dvije godine za Bugatti Veyron, superbrzi automobil koji vrijedi 875 tisuća funti, kojeg je isprobao u reklami za Nike.

Ronaldo posjeduje neke od najekskluzivnijih automobila, kao što su Porsche 911, Bentley Continental GTC, Ferrari F430, BMW M6, dva Porsche Cayennea i Mercedes koji je kupio svojoj bivšoj sponzoruši Nereidi Gallardo.

''Navijači očekuju da zvijezde troše novac na skupocjene automobile i Ronaldo tu nije iznimka,'' kažu u Manchester Unitedu.

No, nije oduvijek Cristiano vozio takve automobile. Kao tinejdžer u Sporting Lisabonu, prije nego što je prešao za 12 milijuna funti u Manchester, dolazio je na treninge u skromnom Seatu Ibizi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider