Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ronaldo: ''Odlazim u Real Madrid!''

Cristiano Ronaldo senzacionalno je izjavio za španjolske novine AS kako želi otići u Real Madrid. Sljedeći tjedan Portugalac namjerava odletjeti u Manchester i Fergusonu objaviti da napušta aktualne europske prvake.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sapunica oko Ronalda traje već mjesecima, a koliko god novaca Real Madrid ponudio, Manchester je odbijao ponude. Ipak, čini se da se sada engleski klub našao u bezizlaznoj situaciji, jer svojeglavi Portugalac više jednostavno ne želi igrati za njih. Nezadovoljnog igrača u svojim redovima nitko ne želi i vjerojatno će ga morati prodati.

Cristiano Ronaldo trenutno se nalazi u Portugalu, gdje se oporavlja od ozljede. Španjolskim novinama je priznao da će sljedeći tjedan otputovati u Manchester i suočiti se sa svojim poslodavcima.

''Sve je u redu. Sljedeći tjedan ću se vratiti u Englesku i reći im da je moja jedina želja igrati za Real Madrid i da nemam namjere pregovarati,'' prenosi AS Ronaldovu izjavu.

Ako je vjerovati napisima u novinama, Ronaldo će se u utorak sastati s Fergusonom i vlasnicima kluba da bi im objasnio kako mu je dosta natezanja.

Čini se da se konačno bližimo rješenju ove beskrajne sage, o igraču koji silom želi napustiti svoj klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider