Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Robinho na prodaju za 40 milijuna eura, Ševčenko ostaje u Londonu

Čelnici španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida napokon su pristali prodati Brazilca Robinha u Chelsea. Cijena ? Prava sitnica, 40 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U redovima londonskog premierligaša već tjednima pokušavaju privoliti vodstvo Reala na posao. Sada su napokon uspjeli u tome, no osmijeh s lica je nestao kada je prvi čovjek 'Kraljevskog kluba' Ramon Calderon izvjesio cijenu. Prema pisanju engleskih medija na Stamford Bridgeu su bili spremni platiti do 25 milijuna eura i pitanje je kako će sada reagirati.

Dio novaca za ovaj transfer u Londonu su pokušali namaknuti prodajom Andrija Ševčenka u Milan. No "Rossoneri" nisu spremni platiti 20 milijuna eura, već ukrajinskog napadača žele na posudbu. Zbog toga su pregovori propali.

"Pregovori su trenutačno zamrznuti. Chelsea žele prodati Ševčenka, dok ga mi želimo na posudbu. Niti jedna strana ne želi popustiti i za sada nema ništa od posla," potvrdio je dopredsjednik Milana Adriano Galliani.

Ševčenko je doveden u Chelsea kao velika zvijezda, no nije uspio opravdati povjerenje i u Londonu ga se očito žele riješiti. Međutim, ne žele ga pustiti besplatno jer su na njega potrošili 40 milijuna eura za odštetu, dok je Ševčenkova tjedna plaća 150.000 eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider