Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet

Realu do superkupa sa 9 igrača

Nakon što je Valencia u prvoj utakmici na Mestalli slavila sa 3-2, nogometaši madridskog Reala jučer navečer ipak su po osmi put osvojili španjolski nogometni superkup pobjedom od 4:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim što trener Bernd Schuster nije mogao računati na gotovo polovicu igrača, Real je utakmicu završio i sa dva manje na terenu. Naime, u 40. je minuti Rafael van der Vaart zaradio crveni karton nakon starta na Mati, te Van Nistelrooy u 78. drugi žuti.

Zbog ozljeda nisu igrali ni Wesley Sneijder, Fabio Cannavaro, Javier Saviola, Michel Salgado i Christoph Metzelder, a na terenu nije bilo ni Fernanda Gaga i Marcela zbog odsustva radi sudjelovanja na Olimpijskim igrama. No, unatoč svemu tome, Real je ipak pobijedio, što je definitivno razočaravajući početak sezone za novog trenera Valencie Unaija Emeryja. 

Ppogotke za Real postigli Ruud van Nistelrooy s bijele točke u 50. minuti, Sergio Ramos u 78., Ruben de la Red u 85. i Gonzalo Higuain u 88., a za momčad iz Valencie David Silva u 33., te bivši igrač Reala Fernando Morientes u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice.


Uspjeh Reala još je veći ako se zna da su utakmicu završili sa dva igrača manje, jer su isključeni Rafael van der Vaart u 39. minuti i Ruud van Nistelrooy u 72. minuti

Strijelci za Real Madrid bili su Ruud van Nistelrooy (49-11m), Sergio Ramos (76), Ruben de la Red (84) i Gonzalo Higuain (89).

Pogotke za Valenciu postigli su David Silva (33) i Fernando Morientes (90).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider