Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ramos ljut, ali ne paničari

Nakon novog poraza Tottenhama u premiershipu, menadžer Juande Ramos bio je iznimno ljut zbog lošeg rezultata, ali i uvjeren je da se negativna serija rezultata u budućnosti neće nastaviti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Nakon ovakvih utakmica uvijek sam ljut, i na igrače i na samog sebe,'' priznao je španjolski stručnjak Juande Ramos, od kojeg se mnogo očekivalo na početku nove sezone Premier lige.

No, iako je Tottenham ostao prikovan na samo dno tablice, nakon poraza od Astone Ville, Ramos ne gubi nadu.

''Liga je tek počela i još ima vremena za nas. Neću donositi nikakve zaključke već nakon ove utakmice. Uz smirenost i iskustvo nadam se da ćemo početi postizati pozitivne rezultate.''

Tottenhamovi navijači bili su iznimno nezadovoljni novim porazom, nakon što su im uoči sezone obećavani veliki rezultati i borba za Ligu prvaka.

''Imali smo jako malo vremena za pripremiti Ćorluku, Pavljučenka i Cambella, koji su tek stigli u klub,'' pravdao se Španjolac, koji je doživio više poraza nego pobjeda na klupi Tottenhama, otkad je preuzeo klub u listopadu 2007. Ramos je s londonskim klubom slavio samo 19 puta iz 46 utakmica.

''Kasnimo s našim pripremama. Moramo održati pozitivan duh i pokušati se popeti na tablici što više moguće.''

Na udaru kritika najviše je bio Brazilski golman Heurelho Gomes, čiji je propust kod drugog pogotka Ville odnio bodove Tottenhamu. No, i dalje ima potporu stručnog vodstva kluba.

''Branio je izvrsno. U prvom poluvremenu nas je spasio i nemamo mu što zamjeriti. Sve je to dio nogometa.''

Spurse u četvrtak čeka dvoboj protiv Wisle iz Krakowa, a onda Wigan u nedjelju. Obje utakmice igraju kod kuće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider