Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Psihološki rat: 'Ronaldo dobrodošao u Chelsea'

Trener Chelseaja Luiz Felipe Scolari izjavio je kako su vrata londonskog kluba otvorena za Cristiana Ronalda ukoliko odluči napustiti Manchester United. Time je nastavljen psihološki rat pred sutrašnju utakmicu Chelseja i Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Takva izjava može se smatrati vrhunskom provokacijom budući da dolazi uoči nedjeljnog derbija engleske Premier lige između Chelseaja i Manchester Uniteda. 

>> Fergie na večeri s Wengerom: Arsenal je veći od Chelseaja

>> Ronaldo očekuje provokacije na Stamford Bridgeu

"Kad sam došao na mjesto izbornika Portugala Ronaldo je bio dijete, imao je 17 godina. No, već tada je bilo vidljivo da puno razmišlja u svojoj budućnosti. Otad je puno napredovao i danas je jedan od tri najbolja nogometaša na svijetu.'

'Naš odnos je prjateljski, a ja ga volim kao što otac voli sina. Ako jednog dana odluči promijeniti sredinu, vrata Chelseaja su mu otvorena", rekao je Scolari za subotnje izdanje "Daily Maila".

"Dok sam bio izbornik Portugala svake sam godine sudjelovao u anketi za izbor najboljeg nogometaša na svijetu. Tako sam jedne godine glasao za Didiera Drogbu, druge za Johna Terryja, te potom za Franka Lamparda. Sada su ta trojica u momčadi koju treniram, a možda sljedeće sezone dođe i Cristiano Ronaldo", zaključio je Scolari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider