Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Pripreme za Njemačku: Rakitić u sastavu, Kranjčar polušpica?

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je u Bad Tatzmannsdorfu posljednji trening prije odlaska u Klagenfurt u kojem će u četvrtak igrati protiv Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić je na treningu uigravao postavu koja će po svemu sudeći istrčati na travnjak stadiona Worthersee. U odnosu na prvu utakmicu s Austrijom dogodila se jedna promjena, iz sastava je ispao Mladen Petrić, a ulazi Ivan Rakitić. Momčad koju je Bilić uigravao na treningu igrala je u formaciji 4-4-1-1, s Olićem u napadu, dok je Kranjčar zauzeo poziciju polušpice.

Tako bi, ako je sudeći po današnjem treningu "Vatreni" protiv Njemačke trebali nastupiti u sastavu: Pletikosa - Ćorluka, Robert Kovač, Šimunić, Pranjić - Srna, Modrić, Niko Kovač, Rakitić - Kranjčar - Olić. 

Bilić se nakon utakmice s Austrijom požalio kako napadači nisu dovoljno dugo držali loptu kako bi im se priključili igrači iz vezne linije, pa bi možda Kranjčar u dvoboju proptiv "elfa" na poziciji polušpice trebao odraditi tu zadaću, dok će njegovu dosadašnju poziciju u momčadi zauzeti Rakitić.

Na treningu je održana i utakmica između rezervi i prve postave koja je završila miroljubivo bez pobjednika, 1:1. Rezerve su povele pogotkom Budana, a izjednačio je Pranjić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider