Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Osvetnik Tiago odlazi iz Juventusa?

Juventus će se u zimskom prijelaznom roku pokušati riješiti neželjenog portugalskog veznjaka Tiaga, kojeg bi voljeli zamijeniti za Laziovog Cristiana Ledesmu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bianconeri cijelo ljeto pokušavaju prodati Portugalca, ali Tiago jednostavno nije htio otići, preferirajući sjedenje na klupi Juventusa od redovite igre za neki drugi klub.

Prema Tuttosportu, Juventus namjerava Tiaga ostaviti duboko na klupi i ne dopustiti mu da igra tijekom cijele jeseni. To je način kojim ga pokušavaju natjerati da ode. Tiaga takva situacija iritira, pa je iz osvete zaključao predsjednika Juventusa u zahod, čime nije poboljšao svoj položaj u klubu.

>> Tiago iz osvete zaključao predsjednika Juventusa u zahod!

Crisitan Ledesma nalazi se na listi želja Claudija Ranierija i rado bi ga htjeli zamijeniti za Tiaga u siječnju, ako to ikako bude moguće. Argentinac nije potpisao novi ugovor s Lazijom, a čak i je prijetio da će prekinuti ugovor s klubom, tako da su šanse za njegovo dovođenje u Juventus velike.

Tiaga, koji je proglašen jednom od najgorih kupovina Juventusa posljednjih godina, Juventus će pokušati podariti za vrijeme novogodišnjih praznika svojim svijetloplavim rivalima iz Rima. No, hoće li buntovni Portugalac pristati na taj transfer, to ćemo tek vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider