Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Nogometaš i nakladnik: Becks izdaje knjige za 7-godišnjake

Tko kaže da književnost i guranje lopte ne idu zajedno? David Beckham pomiče granice u svemu vezanom za nogomet pa tako i u dječjoj književnosti. Njegov glasnogovornik najavljuje seriju izdanja koja će pomoći 7-godišnjacima da što prije shvate nogometnu igru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David Beckham može sve. Uskoro će izdati seriju knjiga koja će pomoći djeci u njegovim nogometnim akademijama u Londonu i Los Angelesu, ali i svim drugim zainteresiranim 7-godišnjacima koji žele što prije do potpisa s bogatim nogometnim klubovima. 

>> FOTO: Zločesti David Beckham

Ciljana skupina su, po riječima Becksova glasnogovornika, djeca od sedam godina, a priče će biti o mladim nogometašima tj. njihovim zadacima na terenu i izvan njega. 

Knjige će sadržavati raznorazne taktičke zamisli, a tu je i, u moderno nogometu posebno važna, statistika. 

Prva knjiga iz serije trebala bi se pojaviti na tržištu u lipnju sljedeće godine, a najvažnija vijest je da ju neće pisati sam Beckham. Njegov glasnogovornik o tome je rekao: 

'Akademija Davida Beckhama je puno više od njegovog sna da pruži djeci mogućnost vrhunskog treniranja. Ona postoji kako bi poboljšala sve aspekte njihovog obrazovanja i napretka', kaže Simon Oliveira, glasnogovornik zvijezde L.A. Galaxyja, a prenosi britanski Telegraph. 

'The David Beckham Academy' otvorena je u Londonu prije tri godine i slovi kao jedna od najvećih instituacija te vrste u svijetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider