Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Modrićev predsjednik: „Ferguson je nečastan i arogantan licemjer“

Alex Ferguson žestoko je napadnut od strane predsjednika Modrićeva kluba zbog sve izravnijeg nagovaranja Berbatova na prelazak u redove Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy doslovno je poludio na sve češća pozivanja Dmitra Berbatova od strane menadžera Crvenih vragova da se preseli na Old Trafford. Levy je također bijesan i na Liverpoolova trenera Rafu Beniteza zbog nagovaranja Robbie Keanea da napusti sjeverni London.

„Sve je to nevjerojatno licemjerno kada se sjetimo što je Ferguson govorio kada je Real Madrid zvao Cristiana Ronalda. Ovo je nešto najuvredljivije što je jedan menadžer ikad napravio u Premiershipu“, izravan je bio Levy.

Ferguson je, naime, rekao kako je uvjeren da će 27-godišnji Berbatov prijeći u Man U za 22 milijuna funti, a u isto vrijeme je pokušao iznuditi od FIFA-e kaznu za Real Madrid zbog njihove želje za Ronaldom. 

>> Ferguson uvjeren da će Tottenham prihvatiti ponudu za Berbatova

>> Ferguson: Čelnici Reala su bez morala

„Kao rezultat svega, podnijeli smo Savezu službeni prigovor. Komentari Alexa Fergusona, u kojima kaže kako je siguran da će se transfer ostvariti, tipičan je primjer bahatosti i ometanja našeg igrača“, kaže Modrićev šef.

Dodaje kako se i trener Liverpoola ponio nedostojno: „Benitez je dao slične komentare u vezi Keanea i za to smo također podnijeli žalbu. Ponašanje oba kluba bilo je sramotno.“

„Jasno smo dali do znanja da ne namjeravamo prodati naša dva napadača, no oni su nastavili s progonjenjem Berbe i Keanea. Oba menadžera bahato su odlučila ignorirati našu želju i imamo dokaze da su prekršili pravila Premier lige“, nepomirljiv je Levy.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider