Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mate Bilić trostruki strijelac za Sporting Gijon

Bivši Hajdukovac Mate Bilić proslavio se u drugom kolu španjolske nogometne lige, u kojem je za svoj Sporting zabio čak tri pogotka protiv Seville. No, ni to nije bilo dovoljno za izbjeći poraz na vrućem gostovanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gledatelji na Sanchez Pizjuan stadionu imali su prilike gledati iznimno zanimljiv dvoboj, a utakmicu je neupitno obilježio naš Mate Bilić, koji je zatresao čak tri puta mrežu Seville.

Bivši mladi hrvatski reprezentativac proslavio se već u otvaranju utakmice nakon što je u razmaku od samo dvije minute postigao dva pogotka - u 18. i u 20. minuti. Već u 22. minuti Sevilla smanjuje zaostatak preko Chevantona.

Do kraja prvog dijela još čitav niz golova je pao. Za 2:2 zabija u 36. minuti Kanoute, a samo minutu kasnije Sevillu u vodstvo dovodi Maresca. Sevilla unatoč tome na odmor nije išla s vodstvom s obzirom da je Bilić u 45. minuti bio precizan izvođač kaznenog udarca.

Pobjedu Sevilli donio je Kanoute u 60. minuti svojim drugim pogotkom.

Spomenimo i da je Valladolid na domaćem terenu sinoć pobijedio oslabljeni Atletico Madrid 2:1, dok je Barcelona odigrala tek 1:1 doma protiv Racinga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider