Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Brazilski blizanci nove Fergusonove nade

'Polažemo velike nade u njega, sve nas je impresionirao', sipao je hvalospjeve Sir Alex na račun mladog brazilskog desnog bočnog Rafaela Da Silvu...

Rafael i Fabio Da Silva su blizanci rođeni 7. srpnja 1990. godine. Zajedno su u siječnju došli iz Fluminensea. U početku su imali nekih problema oko radne dozvole, ali sada je sve riješeno.

S obzirom da je Rafael desni bočni a Fabio lijevi, izgleda da su Crveni vragovi riješili pitanje bočnih igrača za idućih nekoliko sezona.

Sir Alex je Rafaelu dao priliku protiv Midlesbrougha, Newcastlea i Aalborga i oduševio se sampouzdanjem mladog Brazilca. Fabio još čeka svoju šansu, nema sumnje da će mu je Sir Alex pružiti.

Posjeduju veliku želju za igrom, jako dobro rade na treningu i mislim da će izrasti u velike igrače

'Rafael nema straha i posjeduje veliku vjeru u sebe, veliki je pozitivac i blistava je budućnost pred njim', oduševljen je Ferguson Rafaelom.

'Obojica su tipični brazilski nogometaši. Jako su brzi i tehnički odlični. Posjeduju veliku želju za igrom, jako dobro rade na treningu i mislim da će izrasti u velike igrače', rekao je Sir Alex za blizance.

Nakon nizozemskih blizanaca De Boer, ruskih Berezutsky, braće Kovač, braće Šimić....stižu i braća Da Silva. 

Ako imaju bilo bilo kakve veze s Eduardom trebalo bi okrenuti broj 'sive, sveprisutne eminencije' Zorislava Srebrića da provjeri imaju li šanse za 'kockasti' dres.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider