Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Legendarni Irac odgovorio dopredsjedniku FIFA-e

Roy Keane, menadžer Sunderlanda, odgovorio je dopredsjedniku FIFA-e, Jacku Warneru, odbacivši sve njegove zamjerke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Warner, koji je specijalni savjetnik Nogometnog saveza Trinidada i Tobaga, uputio je Sunderlandu protestno pismo zamjerivši Keaneu što je nedavno pokušao spriječiti odlazak svom napadaču Dwightu Yorkeu (36) na kvalifikacijske utakmice Trinidada i Tobaga za SP 2010. protiv Gvatemale i SAD-a.

Između ostalog u pismu stoji da je gospodin Keane iskazao totalno pomanjkanje interesa za probleme jednog ' malog' Nogometnog saveza, koji časno obnaša svoju funkciju i nastoji u svakoj prilici, a posebice u kvalifikacijskim natjecanjima za Svjetska prvenstva, izvesti na teren svoju najbolju momčad.

U emisiji Sky Sporta Roy Keane je rekao da ovog puta nije htio pustiti Dwighta Yorkea na kvalifikacijsku utakmicu Trinidada i Tobaga, jer se Yorke službeno oprostio od igranja za reprezentaciju svoje domovine, Tinidada i Tobaga, i to ne jednom nego već pet puta i jer se s nastupa za nacionalnu momčad, na prijateljskoj utakmici u Portugalu, vratio ozlijeđen zbog čega nije mogao igrati u prvenstvu za Sunderland.

"Razgovarao sam u srijedu telefonski s gospodinom Warnerom i sve mu ovo ispričao, ali on i dalje naokolo govori kako ja omalovažavam Nogometni savez Trinidada i Tobaga."

Usput rečeno Dwight Yorke se, očigledno, još jednom predomislio i vratio u reprezentaciju svoje domovine, jer je 6. rujna igrao Trinidad i Tobago protiv Gvatemale (1:1), dok ga 10. rujna nije bilo u postavi protiv SAD-a (0:3). Navodno, radi ozljede zbog koje opet neće moći igrati ni za Sunderland.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider