Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Kraj sage o Ronaldu: Portugalac ostaje u Manchester Unitedu

Ponajbolji svjetski nogometaš, Portugalac Cristiano Ronaldo izjavio je za portugalski dnevni list Publico kako će i u narednoj sezoni nositi dres europskog prvaka Manchester Uniteda, te da od njegova prelaska u madridski Real za sada neće biti ništa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ja sam manageru Fergusonu iznio svoje argumente, on meni svoje, te smo zajednički zaključili kako je najbolje i za mene i za klub da i sljedeće sezone igram za Manchester United. Prije nego što se prošire glasine kako sam nezadovoljan time što moram ostati u Unitedu, želim raščistiti jednu stvar: svatko tko to tvrdi je lažljivac. I dalje ću davati sve od sebe za Manchester United, kao što je to uvijek i bio slučaj," rekao je Cristiano Ronaldo.

Također, Cristiano Ronaldo, koji se trenutačno oporavlja nakon operacije gležnja, je kazao kako je on jedini odgovoran za spekulacije oko njegova eventualnog prelaska u Real.

"Ja sam jedini odgovoran za sve kontroverze, direktori Reala ni za što nisu krivi, jer sam ja javno izražavao želju za prelaskom u Real. Znao sam da je Real zainteresiran za moje dovođenje i da je navodno dao ponudu Unitedu. Neko sam vrijeme želio da United prihvati ponudu Reala, kada bih rekao bilo što drugo to bi bilo varanje naroda i moje savjesti", dodao je Ronaldo koji je inače prije godinu dana potpisao petogodišnji ugovor s Manchester Unitedom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider