Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Iz Arsenala odlazi i Senderos?

Nakon što su prodali Lehmanna, Hleba, Gilberta i Flaminija, švicarski branič Philippe Senderos također bi mogao napustiti Emirates stadion i pridružiti se momčadi Newcastle.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Newcastle je šokirao Arsena Wengera nakon što je ponudio 4 milijuna funti za njegovog braniča, a hladan tuš za slavnog menadžera došao je nakon što uprava Arsenala nije glatko odbila ovu ponudu.

Ipak, Arsenal će vjerojatno zadržati igrača ako ne dobiju ponudu veću od 6 milijuna funti, no sama ideja prodavanja još jednog prvotimca Arsenu Wengeru se nikako ne sviđa.

Arsenal je već prodao četvoricu važnih igrača, a još uvijek nije sigurno hoće li Adebayor ostati. U ovom trenutku čini se da su Topnici slabiji nego prošle sezone. Kupovine Ramseya i Nasrija nisu dovoljne da bi nadomjestile sve prodane igrače.

Philippe Senderos nije među miljenicima navijača, a njegove brojne pogreške u obrani dokazale su da možda i nije igrač za vrhunski klub poput Arsenala. I dok Wenger želi zadržati Švicarca, uprava smatra da je riječ o igraču kojeg treba prodati ako dobiju prihvatljivu novčanu ponudu.

Blagonaklona reakcija uprave Arsenala na Newcastleovu ponudu ponovo je probudila tračeve o financijskim problemima u klubu, koji bi mogli biti uzrok silnim ovosezonskim prodajama.

Newcastle je imao puno problema u obrani prošle sezone i Senderos bi im dobro došao. Njihov trener Kevin Keegan najavio je da Newcastleu treba još pokoji obrambeni igrač uoči nove sezone, pa je za očekivati da bi Svrake mogle ustrajati u dovođenju švicarskog reprezentativca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider