Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

FOTO: Ronaldo ljubi Letiziu, Nereida šizi

Cristiano Ronaldo čini se, ima novu djevojku. 23-godišnji Portugalac navodno je u vezi 30-godišnjom Talijankom Letiziom Filippi zbog koje je i ostavio Nereidu Gallardo. Atraktivna Španjolka pak, i dalje tvrdi kako nisu prekinuli i od nogometaša zahtijeva objašnjenje za njegovo ponašanje.

Nakon što je prošli tjedan prekinuo vezu sa Španjolkom Nereidom Gallardo, krilo Manchester Uniteda na odmoru u Los Angelesu ne gubi vrijeme. Već u petak je otišao u hotelsku sobu s atraktivnom brinetom, a od tada ga se povezuje s još 4 djevojke. 

“Ronaldo je skroz napaljen. Hoda oko bazena kao da je njegov. Onda malo sjedne na rub, stavi noge u vodu, pokazuje svoje preplanulo tijelo i pogledom isprati svaku djevojku koja prođe. Kad je pored njega prolazila brineta u uskoj bijeloj majici i pogledala ga, podigao je sunčane naočale i namignuo joj. No, ona je samo produžila prema baru", kazao je jedan od očevidaca koji je na godišnjem odmoru u istom hotelu na Beverly Hillsu. 

Čini se da Ronaldo 'lovi' svaku, osim ako se ne zove Paris Hilton. Naime, 27-godišnja nasljednica prošli se tjedan našla u popularnom losanđeleskom noćnom klubu Villa u isto vrijeme kad i Portugalac.

"Čim je došao, otišla je do njegovog stola i gotovo se bacila na njega. U jednom trenutku mu je umalo lice upalo među njezine grudi. No, on joj je nezainteresirano okrenuo leđa", kazao je jedan od očevidaca Parisinog fijaska. 

>> Ronaldo završio u sobi s tajanstvenom glumicom

>> FOTO: Ostavljena Nereida našla utjehu na plaži

>> Nereida: Ronaldo i ja još nismo završili

U međuvremenu, Nereida Gallardo i dalje tvrdi kako nisu prekinuli i traži objašnjenje za Ronaldovo ponašanje. 

"Kada mu pošalje SMS poruku s pitanjem što se događa, on joj odgovori kako je sve u redu i nek se ne brine. No, kada ga nazove, ne javlja se na telefon. Jednostavno ignorira njezine pozive i to je još više ljuti. Vjeruje mu da joj je vjeran, ali ipak joj mora štošta objasniti", kazao je jedan od njezinih prijatelja. 

Talijanski mediji pak izvještavaju kako je Ronaldo započeo romatičnu vezu sa 30-godišnjom Talijankom Letiziom Filippi koja se, gle čuda, nalazi na odmoru u istom hotelu. Njih dvoje su se upoznali na Capriju gdje je Ronaldo nedavno bio na odmoru s Nereidom. Naime, Ronaldo i Nereida našli su se na večeri Fabiom Cannavarom i njegovom suprugom, a tamo je bila i Letizia. Cristiano navodno već tada nije skidao pogled s lijepe Talijanke. 

Letizia je bila druga pratilja Miss Italije 1994. kada je imala samo 17 godina, a radila je i kao hostesa u mnogobrojnim televizijskim emisijama. Bila je u vezi s motociklistom Lorisom Capirossijem i nogometašem Massimom Crippom, a pričalo se i o kratkoj vezi sa skijašem Albertom Tombom. 

Koliko će još Ronaldo ostati na odmoru u SAD-u nije poznato, no kako se zbog operacije gležnja na terenu ne očekuje još oko 3 mjeseca, moguće je kako će u Los Angelesu ostati još neko vrijeme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider