Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

FOTO: Modrić trenira sa Spursima

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić pridružio se suigračima Tottenhama na pripremama u Španjolskoj, objavljeno je danas na internetskoj stranici engleskog prvoligaša.

Igrači Tottenhama su na pripremama u Španjolskoj od 11. srpnja, a Modrić je zbog igranja za hrvatsku reprezentaciju na EP-u dobio malo duži odmor.

Tottenham je dolazak Luke Modrića dogovorio prije početka EP-a, a zagrebačkom Dinamu platio je odštetu od 21 milijun eura. Bio je to rekordni transfer u povijesti londonskog kluba.

Modrić je bio na meti Barcelone, Arsenala, Chelseaja i Newcastlea. Nakon što je objavljeno da će karijeru nastaviti u Tottenhamu, engleski mediji ocijenili su to velikim uspjehom londonskog kluba i njegovog trenera Juandea Ramosa. 

>> Foto: Modrićevi suigrači treniraju u kupaćim gaćicama

Prvu pripremnu utakmicu u Tottenhamovu dresu Modrić bi trebao odigrati 28. srpnja protiv Norwich Cityja, a 1. i 3. kolovoza Tottenham igra protiv Celtica i Borussije Dortmund, za koju igraju hrvatski reprezentativci Mladen Petrić i Robert Kovač.

Tottenham prvu pripremnu utakmicu na domaćem stadionu u White Hart Laneu igra 10. kolovoza protiv Rome.

Dodajmo tome kako je trener Juande Ramos jučer navečer ugodno iznenadio svoje igrače. Okupili su se popodne u hotelu u dogovoreno vrijeme za trening, no Ramos ih je, na opće oduševljenje, odveo na lokalnu karting stazu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider