Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Diego i društvo ruše Mourinhov rekord?

'Posebni' je stvorio novu frontu neprijatelja u Bremenu. Momčad Thomasa Schaafa nabrijana je na portugalskog trenera, a dodatno ulje na vatru dolio je kao i uvijek samozatajni Marco Materazzi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'U toj momčadi nam je jedina briga Diego', najavio je Materazzi u 'Bildu' svoje večerašnje protivnike. Zaboravio je kako će se morati 'dohvatiti' i s Claudiom Pizzarom, ali za njega 'španer' Materazzi vjerojatno nije ni čuo. 

Mourinho nije izgubio čak 100 domaćih utakmica zaredom, 60 s Portom, 38 s Chelseajem i dvije s Interom. Napadač Werdera Aron Hunt ipak gaji nadu: 'Bilo bi lijepo da mu baš mi srušimo rekord'. 

Iako upozoravaju Mourinha da je Werder u zadnje dvije utakmice protiv Bayerna i Hoffenheima zabio čak deset golova Mourinha to ne uzbuđuje previše. 

U toj momčadi nam je jedina briga Diego - Materazzi

'Pet golova po utakmici u Ligi Prvaka i nije norma, protiv Famaguste nisu poentirali. Valjda ćemo vidjeti normalan Werder večeras' , kazao je Mourinho. 

Što misli pod time normalan to samo Mourinho zna. Činjenica je da bremenska momčad putuje u Milano 'ne spuštenih' gaća, jer Schaaf je jedan od rijetkih koji je uvijek igrao na gol više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider