Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Diddy Guela trpio uvrede i diskriminaciju u Dinamu?

Nogometaši Dinama posljednja dva dana odrađuju team building u Dubrovniku. Kao i sve velike tvrtke i Dinamo je svoje zaposlenike odlučio povesti na osnaženje timskog duha. No, dok oni ladaju, na račun Branka Ivankovića i Uprave stižu teške optužbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik mlade reprezentacije Dražen Ladić prozvao je trenera Ivankovića jer nije dopustio dolazak na prijateljsku utakmicu protiv BiH, Badelju i Tadiću. Iz Dinama su poslali ispričnice, a Ladić je sve proglasio podlom igrom.

Sve u svemu, Dražen Ladić ponovno je izvukao kraći kraj jer i kod nas mlada reprzentacija prati svjetski trend. Zadnja je rupa na svirali, nakon bogatih klubova i seniorskih vrsta.

No, nije tu kraj optužbi na Dinamov račun. Diddy Guela čijih se usluga trener Ivanković odrekao prije nekoliko dana ispričao je svoju stranu priče. Igrač iz Obale Bijelokosti rekao je kako ga trener nikada nije volio, nije mu davao prilike, a sve je kulminiralo kada ga je suigrač Ante Tomić na treningu navodno nazvao, crnčugom uz još neke dodatke.

Cijelu priču začinile su neizbježne cajke. Naime, procurile su slike veselih Manđukića i Tadića iz bosanskog Odžaka na, Veliku Gospu. Iz Dinama su poručili da im je to bio slobodan dan. Dva dana nakon, Dinamo je razbio Cibaliju sa 6:0. Manđukić je dao tri gola, a Tadić jedan.

Možda bi bilo korisnije da je Zdravko Mamić svoje momke na timsko bildanje prije Šahtara umjesto u Dubrovnik, odveo u Fontanu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider