Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ronaldo pazi na operirani gležanj i tijekom seksa

26-godišnji model kupaćih kostima Niki Ghazian tvrdi da je spavala s Cristianom Ronaldom te da je on 'bomba' u krevetu iako ni za vrijeme seksa nije skidao zaštitnu čizmu s operiranog gležnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo je s nekoliko muških prijatelja partijao u ekskluzivnom noćnom klubu Villa. Samo te večeri potrošio više od 20.000 dolara na vino, votku i nekoliko boca Cristal šampanjca. Niki tvrdi kako su se upoznali baš one večeri kad je Ronaldo 'otpilio' Paris Hilton. Na kraju večeri pozvao ju je u svoj apartman u Beverly Hills Hotelu. 

"Prvo sam otišla u kupaonicu i ostavila ga u sobi u majici i hlačama. No, vrlo brzo je upao u kupaonicu bez kucanja i nije na sebi imao ništa osim uskih Emporio Armani gaćica. Počeo me ljubiti i odveo u spavaću sobu. Nije to bio baš najgraciozniji manevar. Šepao je zbog te 'čizme' na gležnju, ali je ipak bio neodoljiv", ispričala je Niki.

Portugalac, čiji se gležanj još oporavlja od nedavne operacije, nije se mogao slobodno kretati ni u krevetu. No, to mu navodno, nije puno smetalo u cjelonoćnoj aktivnosti s lijepom Irankom. 

"Bili smo ograničeni, ali izvukli smo najbolje iz toga. Kada ste u krevetu s najljepšim muškarcem na svijetu, onda mu sve oprostite. Lagala bih kad bih rekla da ta 'čizma' nije smetala, ali ostatak njegova tijela je nevjerojatan. Zaista mi je oduzeo dah. Bila mi je to najbolja noć ikad", kazala je Niki. 

"On je ležao na krevetu i odmarao gležanj, a ja sam se 'muvala' uokolo. Nekoliko je puta tijekom noći na gležanj stavljao nekakav paket s ledom kako ne bi naticao", dodala je Niki. 

"Ne očekujem da će se iz toga nešto izroditi, ali nije mi žao jer sam uživala u svakoj minuti. Drago mi je da sam pomogla da se dobro zabavi u LA-u".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider