Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Čarlijevi vapaji: Frustrirani smo!

Najveće Tottenhamovo ovosezonsko pojačanje u obrani, naš Vedran Ćorluka, pokušao je otkriti „tajnu“ nezaboravnog starta u prvenstvu sjeverno -londonske momčadi. Samo dva boda nakon pet kola i fenjer na prvenstvenoj koloni, ne može zadovoljiti predsjednika Davida Levya koji je previše uložio u ovu momčad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čarli je protiv Wigana zajedno s Woodgateom činio stoperski par. Na terenu se najčešće hrvao s Emileom Heskeyjem. Kritike engleskih novina ponovo nisu bile dobre, Ćorluka je svjestan da su očekivanja navijača protiv Wigana bila puno veća.

„Svi su očekivali pobjedu protiv Wigana, ali nažalost uzeli smo samo jedan bod, naravno svi smo frustrirani“, rekao je Čarli.

U intervujuu za Guardian, Ćorluka proziva sreću i smatra kako im je okrenula leđa u prvenstvu. Uvjeren je da trebaju nastaviti naporno raditi i rezultati će doći.

„Dobra smo momčad – predobra za zadnje mjesto u Premier ligi. Mislim da trebamo samo jednu pobjedu za samopouzdanje i sve će biti ok.“

„Trebamo barem jednu pobjedu“, rečenica je koja dominira u svlačionici „bijelih ljiljana“ i u Ćorlukinom trenutačnom vokabularu. U pripremama su Romi podarili pet komada, a sada muku muče s puno lošijim momčadima. 

Dobra smo momčad – predobra za zadnje mjesto u Premier ligi.

U srijedu je nova šansa na St. James Parku. Protivnik je drugo najveće razočaranje sezone - predzadnji Newcastle. Iako se ne radi o prvenstvu nego o Carling Cupu, Čarliju je svejedno.

„Nije bitno o kojem je natjecanju riječ“, dodaje Vedran. „Sigurno je samo da naše samopouzdanje nije na visokom nivou, a samo pobjede to mogu promijeniti.“

Modrić će vjerojatno biti spreman za dvoboj protiv "svraka". Newcastle je nastradao u posljednjem kolu protiv raspoloženog West Hama. Obje momčadi prepune su velikih imena, ali rezultati su daleko ispod očekivanja. Martins, Owen, Duff, Viduka....u svakom slučaju bit će posla za Ćorluku u srijedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider