Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Capello misli da Englezi igraju sa više samopouzdanja u gostima

Uoči današnjeg dvoboja protiv Hrvatske u Zagrebu izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello uvjeren je da će njegovi izabranici igrati sa više samopouzdanja, negoli kad igraju na domaćem Wembleyju, prenose engleski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Kod kuće nemamo puno samopouzdanja i zato preferiram kada igramo u gostima', rekao je Capello.

Engleski kapetan John Terry misli da se trebaju odužiti svojim navijačima. 

'Naši navijači troše puno novaca da bi nas pratili na gostujućim utakmicama i moramo im se odužiti dobrom igrom i rezultatom'.

Pojedini engleski mediji ključnim smatraju tri dvoboja - Ivica Olić protiv Johna Terryja, Luka Modrić protiv Garetha Barryja i Niko Kovač protiv Franka Lamparda.

Uoči dvoboja Hrvatska - Engleska: 'Veliki prasak', 'crna rupa' i akcelerator

Uoči današnjeg puštanja u rad velikog akceleratora koji se nalazi na granici Švicarske i Francuske mnogi su znanstvenici upozoravali da bi on mogao stvoriti tzv. 'crnu rupu' koja bi dovela do propasti svijeta. 

No, engleski tabloid Sun navodi 'ako to i preživimo, sigurno nećemo preživjeti poraz od Hrvatske, jer će tada naše nade za plasman na SP 2010. pasti u crnu rupu'.

Veliki akcelerator je nakompleksniji znanstveni uređaj ikad napravljen, nalazi se 100 metara ispod zemlje na granici Švicarske i Francuske u 27 kilometara dugom tunelu, a koštao je devet i pol milijardi dolara. Njime će znastvenici pokušati simulirati Veliki prasak i riješiti enigmu nastanka svemira.

Hrvatska nogometna reprezentacija nije znanstveni projekt i ne košta puno novaca, ali u momcima koji igraju za nju kuca veliko srce i stanju su napraviti 'veliki prasak'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider