Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet

Barcelona: Eto'o za Real 150 milijuna eura, za ostale po dogovoru

Barcelonin spotski direktor Txiki Begiristain objavio je kako će Real Mardid morati isplatiti astronomskih 150 milijuna eura, koliko iznosi odšteta po ugovoru, ako žele da se Samuel Eto'o vrati na Santiago Bernabeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, za ostale zainteresirane klubove, Begiristain je dodao: "Eto'o je u potpunosti slobodan razgovarati sa zainteresiranim klubovima i kada s nekim od njih postigne dogovor, otvorit ćemo pregovore s tim klubom kao što je bio slučaj sa Decom (koji je otišao u Chelsea) i s Ronaldinhom (koji je otišao u Milan). 

Zanimljivo, ali baš nekako nakon informacije o visini odštete, predsjednik Reala Ramon Calderon je odbacio tvrdnje da žele Eto'o, već da su u potpunosti orijentirani na 'poteze' Cristiana Ronalda.

"Ne postoji 'slučaj Eto'o'. Ne znam uopće otkud je to došlo, jer prije svega logično je da Barcelona ne bi prodala igrača Realu. A mi imamo vrlo jaku momčad koja je osvojila prvenstvo Španjolske. Ako i budemo uzimali nove igrače, bit će ih jako malo i bit će vrlo dobri", kazao je Calderon i dodao da sad čekaju što će učiniti Cristiano Ronaldo.  

U međuvremenu, za Eto'a je interes iskazao francuski Lyon. Predsjednik Jean-Michel Aulas je objavio da je su spremni potrošiti 'veliku lovu' na igrače poput Kamerunca ili pak Didiera Drogbe.

"Samuel je umalo došao u Lyon prije 4 godine kada je bio u Real Mallorci. Ako nam se želi pridružiti, trener Claude Puel će biti oduševljen", kazao je Aulas. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider