Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ballack: 'Ova je utakmica test za Hrvatsku'

Luka Modrić je siguran da može doprinijeti dobrom rezultatu na utakmici protiv Njemačke. 'Puni smo samopouzdanja,' kaže Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Unatoč lošem drugom poluvremenu koje smo odigrali protiv Austrije, uvjeren sam da ćemo u susretu s Njemačkom pokazati pravo lice. Volim velike izazove i igram bolje kada sam pod pritiskom. Utakmica s Njemačkom je tip izazova kakav priželjkujem' , dodao je Luka.

I Slaven Bilić je siguran da će se Luka uskoro pokazati u pravom svijetlu.

'Rekao sam mu kako očekujem od njega da bude najbolji igrač na natjecanju. Ne zato što ga želim staviti pod pritisak nego zato što to doista i mislim. Vjerujem u njega', kaže Bilić.

Njemački kapetan Michael Ballack smatra kako će ova utakmica biti pravi test za Hrvatsku reprezentaciju.

Obje reprezentacije pobijedile su u prvim susretima grupe B, a pobjednik ovog susreta imat će zagarantiran ulazak u četvrtfinale.

'Sretni smo što smo pobijedili Poljsku, ali znat ćemo koliko zaista vrijedimo tek nakon ove utakmice,' rekao je Ballack.

'Nećemo imati lak zadatak. Hrvati žele biti europski prvaci, a uspijeli su dvaput pobijediti Englesku što nije nimalo lako. Moramo učvrstiti našu igru jer ćemo se suočavati sa sve težim protivnicima, poput Hrvatske', kaže Ballack.

Više na www.euro2008.dnevnik.hr .

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider