Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Foto: 'Kockice' opet preplavile Klagenfurt

Osigurana prva pozicija u skupini i plasman hrvatske reprezentacije u četvrtfinale Europskog prvenstva razlog su što se u Klagenfurtu okupilo daleko manje hrvatskih navijača nego na utakmici protiv Njemačke i Austrije.

I ovoga puta 'kockice' su preplavile glavni koruški grad, međutim sve je daleko tiše i daleko mirnije nego prije četiri dana kada je u Klagenfurtu bilo više hrvatskih navijača nego što ovaj grad ima stanovnika. Takvim raspletom najviše su nezadovoljni austrijski ugostitelji koji su nakon nedavne 'berbe eura' očekivali još jedno 'vatreno ludilo', no današnji promet je bio daleko manji nego u četvrtak.

'Sve ste pokvarili pobjedom protiv Njemačke, danas je promat barem dvostruko manje nego prije četiri dana. Sada se svi čuvate za Beč', kazao je Andreas jedan od konobara u središtu Klagenfurta. 

>> Klasnić prvi igrač s transplatiranim bubregom na EURU

>> EURO: Spremni za Poljsku

>> Hrvatska s Turskom dvaput remizirala, jednom pobijedila

Svjesni kako je za nas ovo rezultatski posve nebitna utakmica i kako će hrvatska vrsta nastupiti bez ponajboljih igrača, dio navijača je odlučio štedjeti novce i glasnice za skorašnji četvrtfinalni ogled protiv Turske u Beču.

Koliko je interes za ovu utakmicu pao pokazuje i podatak da se ispred stadiona ulaznice mogu kupiti bez ikakvih problema i to skoro po njihovoj pravoj cijeni. Ulaznice koje su koštale 80 eura na crno se prodaju po 100 eura, a kako će se približavati početak utakmice sasvim sigurno i ta cijena će pasti. Za utakmicu protiv njemačke vrste cijene ulaznica kretale su se između 500 i 1000 eura.

Prije utakmice je ozračje bilo korektno i sve zasad protiče bez ikakvih izgreda. 

Više o Euru na www.euro2008.dnevnik.hr .

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider