Hrvatska je u posljednjem kolu skupine A s 24:21 pobijedila Srbiju unatoč deficitu u prvom poluvremenu (8:10). Kauboji su u nastavku došli do preokreta i pobjedom zaključili nastup u skupini A rukometnog Eura.

Srpski vratar Vladimir Cupara zaustavio je sedam pokušaja hrvatskih rukometaša, a smatra da je utakmicu odlučio njegov kolega na drugoj strani Marin Šego, autor 13 obrana, od čega nekoliko čistih zicera.

‘’Šego je presudio na kraju s par obranjenih zicera. Fantastična utakmica, fantastična atmosfera. Čestitao bih Hrvatskoj i mojim suigračima, koji su se danas lavovski borili i pokazali da protiv jednog od najboljih napada možemo primiti samo osam golova u poluvremenu’’, rekao je Cupara za Novu TV nakon utakmice.

‘’Ponosan sam na njih, žao mi je što nismo tako igrali na početku, imali bi mnogo veće šanse za prolaz. Još smo mlad tim, možemo puno još dati. Na greškama se uči, kad budemo kompletni bit će i više", dodao je o svojoj momčadi koja se već uoči utakmice s Hrvatskom oprostila od natjecanja.

Marin Šego za Novu TV nakon utakmice

Anketa

Može li Hrvatska do polufinala rukometnog Eura?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete

Glasajte u anketi za najboljeg igrača utakmice