Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oduševljen atmosferom

Srpski izbornik nakon poraza: ''Želim Hrvatskoj da osvoji medalju zbog navijača, volio bih da su i naši takvi''

U posljednjem kolu skupine A Europskog rukometnog prvenstva Hrvatska je u ponedjeljak u Grazu slavila protiv Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica nije imala natjecateljski značaj jer je Hrvatska već osigurala prvo mjesto u skupini i plasman u drugu fazu s maksimalna dva boda, dok su Srbi nakon dva poraza ispali s Europskog prvenstva. Unatoč tome, obje su momčadi odigrale u visokom ritmu.

Nenad Peruničić bio je oduševljen atmosferom koju je u Grazu napravilo oko pet tisuća hrvatskih navijača.

''Ovo su utakmice u kojima bih i ja volio biti na terenu, to su utakmice u kojima se uživa. Hrvatskoj bih želio da osvoji medalju baš zbog navijača, volio bih da i nas naši navijači tako podrže jer značilo bi nam da se ne osjećamo sami. Jako mi je drago da smo protiv ovakvog protivnika odigrali najbolju utakmicu'', rekao je srpski izbornik.

U drugom krugu, u Beču, Hrvatskoj i Bjelorusiji pridružit će se Španjolska i Njemačka. Posljednja dva suparnika u drugom krugu natjecanja Hrvatska će doznati u utorak, kada su na rasporedu susreti trećeg kola u skupini B, a za ta dva mjesta bore se Austrija, Češka i Sjeverna Makedonija.

Nenad Peruničić Izbornik Srbije istaknuo Duvnjaka, slikovito opisao njegovu igru: "Kad to dopustite takvom igraču…" divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider