Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
iz kruga reprezentacije

Što se događa s Lukom Cindrićem? Imamo sjajne vijesti iz Beča

Luka Cindrić trebao bi biti spreman za srijedu i utakmicu protiv Španjolske.

Izbornik hrvatskih rukometaša, Lino Červar odmorio je u pobjedi protiv Češke skoro sve najbolje igrače uoči preostale tri utakmice na rukometnom Euru. Prije polufinala čeka nas obračun sa Španjolskom u srijedu (16.00) koji odlučuje o prvom mjestu u skupini, a upitan za taj ogled bio je Luka Cindrić.

''Radi se o ozljedi lista, točnije u jednom udarcu kojeg je Luka Cindrić dobio u drugom dijelu utakmice protiv Njemačke. Dok je bio vruć taj mišić nije bio bolan, ali čim se ohladio nakon utakmice počela je bol u nozi i zbog toga Cindrić jučer nije trenirao, čak je i malo šepao'', javio se u Dnevniku Nove TV Stipe Antonijević iz Beča te donio dobre vijesti.

gol expired Težak udarac za potencijalnog suparnika Hrvatske na putu do jedinog zlata koje nam nedostaje divider

''Prije nekoliko trenutaka saznali smo dobre vijesti iz kruga reprezentacije, kažu nam da bi Cindrić trebao biti spreman za dva dana igrati protiv Španjolske što ej svakako sjajna vijest za izbornika Červara jer će to biti susret za prvo mjesto u skupini.''

Ivica Obrvan u Dnevniku Nove TV Stručni komentator Nove TV o derbiju u zadnjem kolu: Razlozi zbog kojih treba ići na pobjedu divider

''Izbornik Červar ima itekako razloga za zadovoljstvo danas jer je osim Cindrića uspio odmoriti praktički čitavu sedmorku osim Mandića i Stepančića koji su odigrali oko pola sata što je znatno manje nego što su dosad igrali. Te će minute odmora značiti puno ne samo protiv Španjolske već i u borbi za medalje u Stockholmu'', zaključio je Antonijević u javljanju uživo u Dnevnik Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider