Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Ova će djeca biti kao i mi"

Doček u Ljubuškom za trojicu srebrnih Kauboja: Krcata dvorana, pljesak i skandiranje

Zagrnuti hrvatskim zastavama i odjeveni u dresove s kvadratićima, navijači su ispunili dvoranu Rukometnog kluba Izviđač iz kojega su potekli Mandić, Šarac i Hrstić

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekoliko tisuća Ljubušaka dočekalo je u utorak trojicu svojih rukometaša Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića koji su s hrvatskom reprezentacijom osvojili srebrnu medalju na netom okončanom Europskom prvenstvu.

Zagrnuti hrvatskim zastavama i odjeveni u dresove s kvadratićima ispunili su dvoranu Rukometnog kluba Izviđač iz kojega su potekli Mandić, Šarac i Hrstić, a nakon što su ušli u dvoranu pozdravili su ih pljeskom i skandirajući njihova imena.

"Hvala upravi i cijelom klubu u kojem sam igrao od malih nogu. Mi smo tu bili zajedno i sada smo zajedno u reprezentaciji. Ovo je moj klub, ova će djeca ovdje biti kao mi. Ja vjerujem u njih i vjerujem u Izviđač. Klub koji je napravio to za nas da će napraviti isto i za ovu djecu", rekao je Mandić koji je pritom pozvao mnogobrojnu okupljenu djecu da još jače treniraju u Izviđaču kako bi ostvarili svoje snove.

Hrstić je pak rekao kako je doček u rodnom Ljubuškom doživio nestvarnim i da će ga pamtiti cijeli život.

Gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić rekao je kako je ponosan na igrače koji su potekli u Izviđaču.

"Svojim igrama i osvojenom srebrnom medaljom ste još jednom skrenuli pozornost na Ljubuški i sve podsjetili na uspješnu ljubušku sportsku priču i ponos ovoga grada, rukometni klub Izviđač“, rekao je Barbarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider