Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vori ipak ljut na suce

Reakcije hrvatskih igrača nakon poraza od Njemačke: ''Ne možemo se vaditi na suđenje''

Hrvatski rukometaši bili su razočarani nakon poraza u završnici utakmice protiv domaćina Njemačke.

Galerija Manuel Štrlek (Foto: AFP)

Hrvatska reprezentacija odigrala je peti susret na Svjetskom rukomentom prvenstvu 2019. i izgubila od Njemačke 22:21.

Hrvatska reprezentacija izgubila je izglede za prolazak u polufinale.

''Vidjeli ste i sami, mogli smo uzeti bod ili pobjedu, ali vidjeli ste kako je bilo. Mi smo svoju šansu prokockali. Prezentirali smo borbenu Hrvatsku na terenu, ali na kraju nije išlo'', rekao je Igor Karačić, koji je potom upitan o spornoj situaciji s kraja utakmice i razgovoru sa sucem.

''Sudac je na kraju rekao da ni on nije bio siguran, kasnije je i delegat potvrdio da ništa nije bilo, da je to bila pogreška, ali da je cijelu utakmicu bilo korektno suđenje. No ne možemo se sada vaditi na to.''

Željko Musa nije htio komentirati suđenje, smatrajući kako je Hrvatska svoju priliku prokockala protiv Brazila.

''Ne želim uopće komentirati to sa Štrlekom, ne trebamo tražiti da se izvlačimo na taj šut. Mi smo protiv Brazila propustili svoju šansu, ovo nam je bila zadnja šansa i nismo je iskoristili. Ponosan sam na to kako smo se borili, ali žao mi je zašto tako nismo izgledali protiv Brazila'', izjavio je Musa.

''Moramo se koncentrirati na našu iduću utakmicu, pokušati pobijediti Francusku i probati izboriti te Olimpijske igre. Dogovorili smo se da ćemo se potući i dati sve od sebe protiv Njemačke, ali na kraju je sve ispalo oko jednog šuta koji ne želim komentirati'', zaključio je pivot hrvatske reprezentacije.

Jesu li Hrvatsku izbacili suci?

No sportski direktor hrvatske reprezentacije Igor Vori bio je poprilično ljutit na suce.

''Dečki su doživjeli su tešku nepravdu. Ne samo oni, nego svi mi. Stvarno mi je teško, žao mi je njih. Moram reći s toliko problema i povreda, Domagoj je sav izrauban, Karačić isto, ali nitko nije pitao i požalio se da neće ostaviti srce na terenu. Međutim, volio bih znati što je to sudac svirao na kraju, volio bih da mi objasni i ja ću se prvi ispričati.'' 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider