Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
hakiran joj je mobitel

Norvežane potresa skandal: Igrači razmjenjivali fotografije poznate rukometašice: ''Slomljena sam''

Hrvatskog protivnika u skupini na Europskom prvenstvu potresa seks-skandal.

Galerija Nora Mork (Foto: AFP) Nora Mork (Foto: AFP) Nora Mork (Foto: AFP) +2 Nora Mork (Foto: AFP)

Hrvatski rukometaši svoj put na Europskom prvenstvu nastavljaju u zagrebačkoj Areni gdje će se spojiti po tri reprezentacije iz skupine A i B. Švedskoj, Hrvatskoj i Srbiji u Zagrebu se pridružuju Francuska, Norveška i Bjelorusija s kojom po novom rasporedu Eura Kauboji igraju prvu utakmicu u četvrtak od 20:30.

U subotu Hrvatska igra težak susret protiv finalista Svjetskog prvenstva Norveške, a u slučaju poraza nećemo vidjeti polufinale. U redovima norveške reprezentacije ne vlada bajna atmosfera, a razlog je seks-skandal o kojemu na službenim press-konferencijama ne žele pričati ni izbornik ni igrači.

Skandinavski mediji pišu kako su dvojica igrača razmjenjivali fotografije gole rukometašice Nore Mork, velike zvijezde norveškog rukometa kojoj je prošle jeseni hakiran mobitel.

''Bila sam slomljena i šokirana'', izjavila je još u studenom Mork, 26-godišnja trostruka europska prvakinja s reprezentacijom i najbolji strijelac olimpijskog turnira u Riju.

Navodno i u danskoj reprezentaciji kolaju fotografije rukometašice, a sve bi se moglo preseliti na sud, pišu norveški mediji.

Predsjednik Norveškog rukometnog saveza tvrdi kako su igrači dobili fotografije na mobilne uređaje, a što su potom radili, nije poznato. On tvrdi kako su ih izbrisali te da se sada koncentriraju na rukomet.

Povrijeđena rukometna zvijezda razmišlja o povlačenju iz reprezentacije jer nije dobila ni službenu ispriku saveza.

''Ne znam želim li biti dio reprezentacije. Slomljena sam, savezu je više stalo do muških kolega koji su počinili seksualno uznemiravanje. Bilo bi lijepo čuti ispriku. Sve je ovo bolno i tužno, osjećam se napušteno'', poručila je jučer Mork.
 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider