Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Ništa negativno"

Kapetan Srbije na oproštaju od Splita: "Uživali smo, hvala svima na gostoprimstvu"

Srpska rukometna reprezentacija u Splitu je nakon dva uvodna poraza upisala i pobjedu koja joj (možda) neće ništa značiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbiju su centimetri dijelili od toga da Island svlada s potrebnih četiri razlike te i prije utakmice Hrvatska - Švedska osigura plasman u drugi krug natjecanja.

Završilo je s +3 za Srbe koji su nakon tog raspleta i dalje ostali u igri. Na njihovu sreću, Šveđani ne samo da su uzeli bod nego su i uvjerljivo slavili protiv Kauboja u posljednjoj utakmici prvog kruga.

"Šteta, nevjerojatno je da nam je zadnja lopta stala na gol-liniji. Osobno se nadam da se može dogoditi iznenađenje pa da Hrvatska ne pobijedi Švedsku, ali teško je to očekivati. Hrvatska je veliki, veliki favorit u toj utakmici", izjavio je nakon srpske pobjede nad Islanđanima njihov kapetan Žarko Šešum, kojemu su se želje i ostvarile.

"Volio bih da smo to sami riješili, da ne moramo sad strepjeti kako će se rasplesti ova zadnja utakmica."

Šešuma smo upitali jesu li u proteklih šest dana srpski igrači imali ikakvih neugodnosti i hoće li im Split ostati u lijepom sjećanju.

"Ne, apsolutno ništa negativno nije bilo. Zahvaljujem se publici, vidi se da su to ljudi koji razumiju rukomet. Veliko hvala ide i ljudima u hotelu u kojem smo bili smješteni, baš ničeg nam nije nedostajalo", zaključio je kapetan Srbije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider