Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pogledajte galeriju

Hrvatski navijači stvorili paklenu atmosferu u Spaladium Areni

Navijači su položili ispit na startu Europskog prvenstva u Hrvatskoj.

Galerija Navijači na utakmici Hrvatska - Srbija (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Navijači na utakmici Hrvatska - Srbija (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Navijači na utakmici Hrvatska - Srbija (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) +6 Navijači na utakmici Hrvatska - Srbija (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Splitska Spaladium Arena bila je pravo grotlo na utakmici Hrvatska – Srbija kojom je naša reprezentacija započela Europsko prvenstvo. Rukometno navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore ispunili su do vrha dvoranu u Splitu koja je bila rasprodana tjednima uoči početka rukometnog Eura.

Srpska reprezentacija, kao i himna naših susjeda, dočekana je gromoglasnim zvižducima što svakako nije bilo lijepo. Domagoj Duvnjak molio je navijače da ne zvižde, ali nije bio uspješan u svom činu. Srećom, uvreda nije bilo što je velika razlika u odnosu na utakmicu istih protivnika u Beogradu prije šest godina.

U Spaladium Areni je bila rukometna publika koja je poznata po žestokom bodrenju Kauboja, a organizator je dodatno zagrijao dvoranu poznatim navijačkim hitovima.

Tijekom dana u gradu nije bilo neke masovne euforije, no na Rivi su se skupili oni koji su se zagrijavali za utakmicu. Hrvatskih dresova bila je svuda po gradu, a najviše u blizini dvorane koja je eruptirala na startu utakmice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider