Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
prerano smo se ponadali

Francuski čarobnjak ipak brani protiv Hrvatske? ''Nisam liječnik, ali ne brinem se''

Sjajni francuski vratar zaradio je ozljedu u pobjedi protiv Srbije, ali ona, sudeći po njegovim izjavama, nije ozbiljnije prirode.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuska je u ponedjeljak bez većih problema pobijedila Srbiju 39:30 i sada ih samo čudo može izbaciti iz daljnjeg natjecanja.

U uvjerljivoj pobjedi Francuske dogodio se i jedan zabrinjavajući trenutak za Les Expertse. Njihov vratar Vincent Gerard zaradio je ozljedu u 18. minuti kada je ga je jedan šut nezgodno pogodio u palac. Liječnički tim odmah je reagirao i bandažirao ozlijeđeno mjesto, a Gerard je ostatak utakmice gledao s klupe.

Međutim Gerard će, sudeći po njegovim izjavama nakon utakmice, vjerojatno biti spreman za utakmicu Hrvatska- Francuska u srijedu.

''Zaradio sam iščašenje, ništa nije slomljeno i mogu micati palac. Mogao sam se vratiti u igru, ali nismo htjeli riskirati jer se utakmica razvijala u našu korist. Nisam liječnik, ali ne brinem se previše. Nadam se da ću braniti protiv Hrvatske, vidjet ćemo što će biti'', prenosi njegove riječi francuski L'Equipe.

Gerard je nasljednik velikog Thierryja Omeyera na golu Francuske, a posebno je impresivan bio protiv Švedske kojoj je obranio čak 19 od 36 pokušaja.

Može li Hrvatska preko Francuske do polufinala Eura?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider