Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Kome ovo treba..."

Danci pucali od bijesa nakon poraza od Francuza: "Ovo je sramota, jedno veliko ništa!"

Danska odlazi s Europskog prvenstva rukometaša bez medalje.

Danska rukometna reprezentacija (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U utakmici za treće mjesto reprezentacija Danske izgubila je od Francuske, a još i za vrijeme susreta danski igrači su žestoko protestirali na odluke rumunjskog sudačkog para Constantin Din i Sorin-Laurentiu Dinu.

Istinska legenda danskog rukometa, 36-godišnji Hans Lindberg, koji je Francuzima sprašio 12 golova, nikako se nije mirio s odlukama Rumunja.

"Sramota, ovo su vjerojatno najgori suci cijelog Europskog prvenstva, a dobili su povjerenje da sude utakmicu za brončanu medalju. To se zove nedostatak poštovanja prema nama igračima", bijesan kao ris bio je Lindberg.

"Borili smo se, dali sve što smo mogli, ali svaki put kad bi se približili oni bi nešto svirali."

Kad je Francuska golom Luca Abaloa na ulasku u posljednjih 10 minuta došla do 28:23 pomislili smo da je sve riješeno, ali Danci se nisu predavali, zabili su tri gola u nizu, da bi pri rezultatu 28:26 rumunjski suci poništili pogodak Laugea svirajući korake.

""Ne znam što su vidjeli, to što su oni sudili je ništa. Jedno veliko ništa. Tužno", zaključio je Lindberg.

Njegovi suigrači također su bilo silno ljutiti, neki od njih nisu ništa željeli pričati, samo su projurili u svlačionici.

"Ne znam kome ovo treba... Tako blizu, a tako daleko. Pokušat ćemo se pripremiti što je najbolje moguće za Svjetsko prvenstvo, ne znam što drugo reći u ovom trenutku", kazao je Lindberg.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider